Behandlinger

Vi har lang erfaring med våre behandlinger. Nedenfor kan du lese mer om de forskjellige behandlingene og hva de kan hjelpe deg med. Vi tilpasser alle våre behandlinger individuelt – ingen hudtype er lik, så vi har stort fokus på at du skal få en skreddersydd behandling som passer deg og dine ønsker.

Har du spørsmål eller lurer du på om vi kan hjelpe deg, så ta kontakt via vårt skjema eller på telefon: 66 80 35 29 eller epost: post@follobeautyclinic.no

Trådløftbehandlingen utføres av vår dyktige og erfarne lege. Trådløft er en behandling som strammer opp løs hud i ansiktet ved hjelp av «tråder». Les mer om trådløftbehandling her.

Ta kontakt for en uforpliktende konsultasjon for å se hva vi kan hjelpe deg med ved bruk av trådløft. 

Skjærer du tenner mens du sover?

Mange menn og kvinner biter sammen eller skjærer tenner i mange år, ofte mens de sover eller kjører bil.

De viktigste symptomene er:

  • Hodepine
  • Øreverk
  • Skader på tenner og emalje
  • Firkantet kjevelinje
  • Hovent ansikt
  • Nakkesmerter
  • Oppstykket søvn

Tanngnissingen og symptomene kan bli dramatisk redusert ved injeksjon i den store tyggemuskelen (muskelen som er festet til kjeven), slik at den lokale muskelaktiviteten reduseres. Resultatene merkes i løpet av fire uker, og noen pasienter opplever at symptomene forsvinner helt.

En annen vanlig bivirkning av tanngnissing er en bredere og mer firkantet kjevelinje (på grunn av at den store tyggemuskelen vokser), og denne kan bli redusert etter behandlingen, noe som ved regelmessig behandling gir store endringer i ansiktsformen.

Mange har problemer med akne på kroppen og i ansiktet. Vi behandler akne ved hjelp av moderne laserbehandling som fornyer huden og reduserer utbruddene.

Begynner huden å bli slapp eller har du fått rynker du ønsker å bli kvitt? Ved bruk av injeksjon eller trådløft kan vi hjelpe deg å redusere både slapp og rynkete hud for et yngre utseende.

Pigmentering eller pigmentflekker er ikke farlig, men kan være sjenerende. Dersom du ønsker å redusere pigmentering kan vi hjelpe deg ved bruk av moderne laserteknologi eller Cosmelan behandling.

Ønsker du forstørre leppene? Vi utfører leppeforstørring ved bruk av fillers,  injeksjon eller moderne laserbehandling. 

Fra naturens side er vi programmert til å synes at fyldige, definerte og frodige lepper er tiltrekkende.

Facial Sculpting tilstreber et sensuelt, men samtidig naturlig utseende, der underleppen er litt fyldigere enn overleppen.

Etter påføring av en bedøvelseskrem injiserer vi på yngre kvinner en filler med hyaluronsyre midt i leppen, mens den settes i leppekanten for mer modne kvinner (som kanskje føler at leppene begynner å miste formen). Resultatene inntrer umiddelbart, men er endelige etter to uker, når filleren er fullstendig integrert.

Det kan forekomme litt hevelse eller blåmerker i de første 72 timene etter behandlingen.

Du kan også velge hjerteformede lepper, slik at du får en liten fordypning midt på underleppen og en markert amorbue på overleppen.

Ser du trøttere ut enn du føler deg?
“Tåregroper” – mørke ringer under øynene – skyldes svekket orbitalt septum (vevet under øynene) og tap av mykt vev i kinnområdet. Gropene avslører at man eldes, men den gode nyheten er at du ikke behøver å leve med dem.

Fillers er en ikke-kirurgisk behandling for pasienter med mørke ringer under øynene, og behandlingen gir en myk og naturlig effekt.

Området påføres en bedøvelseskrem, slik at injiseringen av hyaluronsyre blir smertefri.

Vi gjør oppmerksom på at du kan oppleve litt hevelse eller blåfarging fra 48 timer til en uke etter behandlingen, så ta hensyn til dette hvis du har en viktig anledning i vente.

Ved bruk av vår nyeste behandling med Fotona laser kan vi gi din hud en hudfornyelse for et bedre utseende. Du kan lese mer om Fotona her.

Sliter du med hårvekst du ønsker å få fjernet i ansiktet? Vi benytter laser for fjerning av uønsket hår. 

Dette er en effektiv metode hvor laseren går inn å ødelegger selve hårroten for å hindre hårveksten. Du kan lese mer om våre nye laserbehandlinger fra Fotona her. Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende konsultasjon.

Føler du at du viser for mye tannkjøtt når du smiler? Vi har løsningen. En injeksjon i muskelen i overleppen senker leppen, slik at smilet korrigeres. Dette er et svært godt alternativ til tannkjøttskorreksjon Behandlingen er ekstremt rask og enkel, men må bare utføres av en sertifisert behandler.

En injeksjon får den overaktive muskelen til å slappe av. Dermed senkes leppen, slik at den dekker det synlige tannkjøttet. En injeksjon kan korrigere 3 mm synlig tannkjøtt. Er du fremdeles ikke fornøyd, kan vi sette ytterligere en injeksjon etter to uker, slik at leppen kommer enda lenger ned. Behandlingen bør gjentas hver tredje måned. Regelmessig behandling med injeksjoner i en periode vil gjøre musklene mer avslappet, slik at gummysmilet korrigerer seg selv. Smil til verden!

Fillers i kinnene kan skape balanse i ansiktet ved å gi tydeligere kinnben.

Dette kan gi deg mer markerte trekk og et naturlig, ungdommelig utseende. Behandlingen jevner også ut linjer mellom nese og munn og gir et løft til hele ansiktet.

Skulptering av haken er en ikke-kirurgisk behandling og er et godt og prisgunstig alternativ for pasienter som vil unngå kirurgiske inngrep.

Pasienter med svak, liten eller uregelmessig hake vil se forbedringer.

Behandlingen innebærer at det injiseres hyaluronsyre i huden for å gjøre haken mer fremtredende, større eller mer definert. Dette kan også forandre ansiktskonturene ved at ansiktet blir mer balansert.

Vi møter også kvinner som ønsker en mer feminin ansiktsform, eller menn som ønsker en mer maskulin kjevelinje.

Rynker som strekker seg fra siden av nesen til munnen, oppstår som følge av at huden i kinnene blir løsere med alderen.

Skyggene kan være svært dype og tydelige. Den gode nyheten er at du takket være fillers med hyaluronsyre ikke behøver å leve med selv tynne linjer.

Først påføres en bedøvelseskrem, og deretter injiseres hyaluronsyren på et bestemt punkt i disse linjene. Fordypningen blir mykere og rundere, slik at hele ansiktet får en løftende effekt.

Resultatet inntreffer umiddelbart og varer i 6–12 måneder.

Menn bryr seg også om utseendet sitt.

Injeksjoner ble en gang regnet som kvinnenes domene, men når antall behandlinger i løpet av det siste året nå har økt med 40%, er opptil en av fem pasienter menn. Velkommen til Brotox.

Brotox-pasientene sier de får økt selvtillit, bedre humør og føler at de får et ekstra fortrinn. Effekten er imponerende og samtidig naturlig.

Blant klientene er personlige trenere, idrettsutøvere, kroppsbyggere, forretningsmenn, bankfunksjonærer, ingeniører, politimenn, leger og tannleger. Dette er menn som står på både fysisk og mentalt, og som ikke ønsker å virke slitne.

Fotona Laser behandlinger

Fotona Laser er en effektiv behandlingsmetode som baserer seg på laserteknologi. Den amerikanske kosmetikkaktøren Fotona har vært i bransjen siden 1964, og leverer høyteknologiske løsninger til både medisinsk og kosmetisk bruk.

Follo Beauty Clinic tilbyr nå nye behandlinger med Fotona Laser, noe som omfatter både ansiktsløft, hårfjerning og hudfornyelse.

Sunekos 200

Sunekos 200 er en helt unik behandling som kan behandle fine linjer, poser og mørke skygger rundt øynene, noe som du ellers ikke har mulighet til å behandle med andre behandlinger, som filler og injeksjon. Sunekos 200 kan brukes til alle hudtyper og hudområder, som f.eks. hals, bryst og hender.

Sunekos 200 er det eneste naturlige produktet innen estetisk medisin som stimulerer produksjonen av kollagen og elastin samtidig, og på denne måten motvirker Sunekos 200 tegn på aldring på en naturlig måte.

PRX-T33 - en peel uten flassing

PRX-T33, den nye generasjonens TCA-peel som har blitt enormt populær, da den i prinsippet ikke innebærer noen nedetid.

Behandling som gir fantastiske resultater på kort tid med så lite “nedetid” som mulig. PRX kan tilby alt dette, og det er sannsynligvis også en av grunnene til at behandlingen er blitt så populær internasjonalt. 

Carbon peel (Hollywood peel)

Ønsker du en rensing eller hjelp mot akne? Vår medisinske behandling Carbon peel er rensende, eksfolierende og hjelper mot akne samtidig som den stimulerer kollagenproduksjonen. Dette er en veldig populær behandling blant Hollywood kjendiser. Vi har kampanje på Carbon peel til kun 1 900,- pr. behandling (Veil: 2400,-).

Usikker på om vi kan hjelpe deg?

Er du usikker på våre behandlinger eller om vi kan hjelpe deg – ta kontakt med oss via skjemaet eller kontaktinfoen nedenfor. Vi svarer på det du måtte lure på.

Kontaktskjema

Kontaktinfo

Telefon: 66 80 35 29

Adresse: Flåtestadveien 3, 1415 Oppegård

Epost: post@follobeautyclinic.no

NB! Du kan ringe vår vakt- og akuttelefon hele døgnet!