ClickCease

Bittskinne

Opplever du å våkne med hodepine, øm kjeve eller en stram tyggemuskulatur? Dette kan være tegn på at du gnisser tenner om natten. 

Går du for lenge med tanngnissing uten å gjøre noe med det, risikerer du å påføre stor slitasje på tennene. En god løsning om du sliter med tanngnissing om nettene, er en bittskinne!

Hvorfor skal du bruke bittskinne?

Med en bittskinne beskytter du tennene og avlaster trykket som kommer fra kjevemuskulaturen. Bruker du en bittskinne, vil det være den du biter ned på istedenfor dine egne tenner. Sliter du med tanngnissing ellers kan du også enkelt benytte bittskinnen når du har behov.

Produksjon av bittskinne

På Follo Beauty Clinic tilbyr vi også skreddersydde bittskinner! Vi tar et avstøp av tennene dine, og deretter blir det sendt videre til produksjon av bittskinne. Så fort bittskinnen er klar kan du komme å hente den og vil samtidig få instrukser og veiledning for bruk av skinnen. 

Bittskinnen rengjør du enkelt på samme måte som tennene – med tannbørste og tannkrem! Dette vil du også få en innføring i når du kommer og henter bittskinnen din.  

Sliter du med tanngnissingen? Kontakt oss i dag for å få laget en egen bittskinne!