ClickCease

Om Follo Beauty Clinic

Behandlingsteamet vårt består av lege, tannleger, samt kropps- og hudterapeut som sammen forhindrer aldringstegn med nyeste skjønnhetsteknologi.

Med kompetanse om de nyeste behandlingsmetodene og fokus på vedlikeholdsbehandlinger streber vi etter å bevare naturlige trekk og løfte frem skjønnheten.

Hos Follo Beauty Clinic kan du være sikker på at du blir ivaretatt gjennom hele prosessen.

Follo Beauty Clinic

Våre behandlere

Møt våre hyggelige og dyktige ansatte som hjelper deg.

Iram Kazmi
Estetisk tannlege

Iram er lidenskapelig opptatt av å fremheve pasientens naturlige skjønnhet. Utgangspunktet hennes er at «less is more». Hun foretrekker derfor å gjøre diskrete estetiske justeringer som gir et pent og naturlig resultat. Hun kan blant annet hjelpe pasientene å få smilet de alltid har drømt om uten å skade på tann emaljen.


Kazmi har spesialkunnskap innen rynkereduserende injeksjons behandlinger, fillers og laser. Hun er svært erfaren innen behandling av både rynker, migrene og tanngnissing.

Sundas Khan
Lege i spesialisering

Dr. Sundas Khan jobber fulltid som lege i spesialisering, samtidig som hun har stor lidenskap for behandlinger innen estetisk medisin.


Dr. Khan er høyt kvalifisert og kan vise til utdanninger og kurs innen ikke-kirurgiske og kosmetiske inngrep. Hun ønsker å gi pasienten naturlige resultater ved hjelp av trygge behandlingsteknikker, og hun finner alltid riktig behandling basert på pasientens personlige behov.


Khan har god erfaring med blant annet trådløft, en behandling hun utfører ofte. Hun har blant annet kompetanse innen ansiktsløft med tråd, anti-rynkebehandlinger og injeksjonsbehandlinger med filler fra Teosyal. Behandlingen skreddersys den enkelte pasient!

Rubab Kazmi 
Doctor of dental surgery 

Tannlege Rubab er kurset i muskelavslappende injeksjoner. Rubab har blant annet kompetanse innen bruk av Fotona-laser, Profhilo, mesoterapi, Belkyra og PB-serum.

Tannlegen har et godt øye for detaljer, og sørger for å tilpasse behandlingen best mulig for den enkelte pasient. Rubab har stor lidenskap for effektive hudprodukter og sikrer alltid et best mulig resultat.

Nariman Omar
Hud – og kroppsterapeut

Autorisert hud og kropps terapeut siden 2018 med erfaring fra salonger i Oslo og Strømstad spa.

Nariman jobber mye med både Acnelan, Carbon Peel, laser, Ultratone, microneedling og mesoterapi. Ansiktsbehandlinger med tilpasset masker og ansiktsmassasje.

Målet til Nariman er å hjelpe pasientene med å få og opprettholde sunn og frisk hud, noe som igjen danner grunnlaget for økt velvære og selvtillit. Nariman kan blant annet hjelpe pasienter som sliter med arr etter akne og kviser.