ClickCease

Microneedling

Ønsker du glødende og stram hud? Microneedling jobber primært i det øverste hudlaget og sørger for økt kollagenproduksjon. Resultatet er ungdommelig og frisk hud!

Hva er Microneedling?

Mircroneedling er en behandling der vi benytter et spesielt apparat som består av mange mikro-tynne nåler. Disse nålene penetrerer forsiktig det øverste laget av huden, og skaper små mikrokanaler. Microneedling kan føles som en mild prikking, stikking eller skraping på huden. Noen kan oppleve mer ubehag i sensitive områder, men det går som regel uten stort ubehag for de fleste.

Hvilken effekt har behandlingen?

Behandlingen  stimulerer hudens naturlige helingsprosess og resulterer i en økt produksjon av kollagen og elastin. Disse viktige proteiner bidrar til å styrke og fornye huden, samtidig som de fremmer en jevnere og mer ungdommelig utseende. Behandlingen vil bidra til: 

  • Forbedret hudtekstur
  • Reduksjon av aknearr
  • Reduksjon av fine linjer og rynker 
  • Hudfornyelse 
  • Hudpigmentering

Resultater etter behandling

De første resultatene av microneedling kan bli synlige innen noen få dager etter behandlingen. Imidlertid vil de fulle resultatene utvikle seg gradvis over flere uker og måneder, ettersom kollagenproduksjonen øker og huden fornyes.

Lyst til å prøve microneedling? Book en time hos Follo Beauty clinic i dag!