ClickCease

Fillers under øynene (Tear troughs)

Ser du trøttere ut enn du føler deg? Ved bruk av filler kan vi hjelpe deg å oppnå et mer ungdommelig og våkent blikk!

Hvorfor får vi mørke ringer under øynene?

Tåregroper, også kjent som mørke ringer under øynene, skyldes svekket orbitalt septum (vevet under øynene) og tap av mykt vev ved kinnene. Gropene avslører at man eldes, men den gode nyheten er at du ikke behøver å leve med dem. Eller føler du kanskje at innsøkk under øynene får deg til å se eldre ut enn hva du er? Ved å legge filler under øynene kan vi gjenopprette tapt volum ved å løfte huden der innsøkkene er. 

Under behandling blir filler injisert ca 3 cm under øynene i avtalt dose. Ved å løfte huden blir blå vener som er synlige gjennom tynn hud og skyggen som oppstår redusert betraktelig. Behandlingen går enkelt for seg og tar som regel ikke mer enn 30 minutter. Vi benytter også en bedøvelseskrem, slik at injiseringen av hyaluronsyre blir smertefri.

Etter behandlingen vil du kunne se en umiddelbar effekt, og endelig resultat vil være synlig etter to ukers tid. 

Vi gjør oppmerksom på at du kan oppleve litt hevelse eller blåfarging fra 48 timer til en uke etter behandlingen, så ta hensyn til dette hvis du har en viktig anledning i vente. 

Fillers under øynene er en ypperlig behandling for de som sliter med tapt volum i huden. Er det snakk om mørke ringer under øynene som følge av solskader, vil derimot fillers ikke ha noe effekt. Da anbefales det alternative behandlinger.

Her på Follo Beauty Clinic har vi dyktige behandlere som kan sette fillers under øynene. Vi sørger for at du føler deg trygg og ivaretatt under behandlingen og svarer selvfølgelig på alle spørsmål du måtte ha.

Snakk med oss! Vi hjelper deg å finne behandlingen som er best egnet for deg.