ClickCease

Pigmentering

Ønsker du å redusere pigment og pigmentflekker på kroppen? Vi tilbyr behandling med topp moderne utstyr, inkludert laserteknologi og Cosmelan behandling.

Hvorfor har vi pigmentflekker?

Pigmentering eller pigmentflekker er ikke farlig, men kan være sjenerende. Ofte skyldes dette en økt produksjon av fargestoffer i huden (melanin). På Follo Beauty Clinic hjelper vi deg å redusere pigmenteringen på en trygg måte.

Behandling av pigmentering med laser

Ved bruk av laser blir pigmentflekker sterkt redusert. Laseren fjerner det øverste hudlaget, slik at pigmentflekker forsvinner og ny, frisk hud danner seg. For best effekt vil det være nødvendig med gjentatte behandling. Dette vurderes ut ifra ditt tilfelle, og dine forventninger.

Pigment behandling med Cosmelan

Cosmelan har en direkte effekt på produksjonen av melanin. Mekanismen baserer seg på å hemme tyrosinase, som er et av hovedenzymene i dannelse av melanin. Ved bruk av Cosmelan kan vi gjenopprette hudens naturlige farge, samt oppnå glatthet og en mer strålende hud. 

Ikke sikker på hva som vil være den beste behandlingen for deg? Ta kontakt med oss. Vi hjelper deg å sette opp en behandlingsplan som passer deg og din hud.