ClickCease

Leppeforstørrelse / Fillers

Ønsker du å forstørre leppene? Vi utfører leppeforstørring ved bruk av fillers, injeksjon eller moderne laserbehandling.

Med tiden vil vår naturlige produksjon av hyaluronsyre reduseres, noe som fører til at leppene kan bli mindre, tørrere og miste sin spenst. For å gjenopprette tapt volum og form, kan vi benytte både fillers, injeksjoner og laser. 

Behandling med fillers og injeksjon

Fillers består av en gele bestående av hyaluronsyre. Dette er et stoff som finnes i kroppen fra før av, som sørger for å gi fukt, volum og spenst til huden. Ved å injisere dette i leppene, kan vi øke volumet og forme leppene til ønsket fasong, samt korrigere asymmetri. 

Etter påføring av en bedøvelseskrem injiserer vi på yngre kvinner en filler med hyaluronsyre midt i leppen, hvorav denne settes i leppekanten hos mer modne kvinner, dette for å opprettholde en fin form på leppene. Du kan også velge hjerteformede lepper, slik at du får en liten fordypning midt på underleppen og en markert amorbue på overleppen.

Resultatene inntrer umiddelbart, men er endelige etter to uker, når filleren er fullstendig integrert. Det kan forekomme litt hevelse eller blåmerker i de første 72 timene etter behandlingen.

Leppeforstørrelse med laser

Under behandling med laser vil laseren stimulerer til en økt kollagenproduksjon. Dette gir en økt fylde i leppene, samt en mer definert leppefarge og en forbedret hudstruktur rundt munnen. 

Hvilken behandling som vil være best egnet vil variere fra person til person. Vi hjelper deg å avgjøre hvilken behandling som vil innfri dine ønsker på best mulig måte.