ClickCease

Velkommen til Follo Beauty Clinic

Fremhever ditt naturlige utseende

Velkommen til vår klinikk i hjertet av Oppegård

Velkommen til vår klinikk i hjertet av Oppegård, like ved Kolbotn og Ski. 

Follo Beauty Clinic er klinikken for deg som ønsker å få behandling av ansikt eller tenner for å fremheve ditt naturlige utseende på den beste måten. Befinner du deg i nærheten av Kolbotn, er det bare å komme innom for litt hudpleie! 

Vi har lang erfaring med forskjellige behandlingsmetoder som gir deg resultatene du ønsker. Vårt team er lidenskapelig opptatt av kvalitet og sikker behandling.

Follo Beauty Clinic

Hudpleie Kolbotn

Få frem det beste av deg

Vi hjelper deg med:

Få en gratis konsultasjon

Vil du ha mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg?  Fyll ut skjemaet nedenfor så tar vi kontakt med deg for en uforpliktende konsultasjon.

Våre behandlinger

Vi tilbyr mange populære behandlinger:

Hårfjerning med laser

Fjerning av uønsket hårvekst på ansikt og hals.

Tanngnissing

Redusering av tanngnissing ved hjelp av injeksjon/tannskinne.

Akne

Aknebehandling for ansikt, hals og rygg.

Slapp/rynkete hud

Reduksjon og fjerning av rynker og slapp hud i ansikt og rundt øynene for et yngre utseende.

Pigmentering

Redusering av pigmentflekker og områder med pigmenter på kroppen

Leppeførstørrelse

Leppeforstørring ved bruk av fillers, injeksjon eller laserbehandling.

Ofte stilte spørsmål

Gjør det vondt med fillers?

Fillers medfører minimalt ubehag. Dr. Iram påfører en bedøvelseskrem på huden før injisering av fillers og bruker de tynneste nålene som finnes på markedet. Hun vil få deg til å føle deg trygg.

Er konsultasjonen gratis?

Ja, det er helt uforpliktende og gratis.

Våre kampanjetilbud

Carbon peel (Hollywood peel)

Ønsker du en rensing eller hjelp mot akne? Vår medisinske behandling Carbon peel er rensende, eksfolierende og hjelper mot akne samtidig som den stimulerer kollagenproduksjonen. Dette er en veldig populær behandling blant Hollywood kjendiser. Vi har kampanje på Carbon peel til kun 1 900,- pr. behandling (Veil: 2400,-).

Laserbehandling (Fotona Smooth Eye)

Slapp hud, rynker eller mørke ringer rundt øynene? Dette og mer kan vi hjelpe deg med med vår behandling Fotona Smooth Eye. Laserbehandlingen stimulerer produksjonen av kollagen rundt øynene og sørger for en oppstrammende effekt. Kampanjepris: 3000,- pr. behandling (Veil: 3700,-)

Sunekos 200

Sunekos 200 er en helt unik behandling som kan behandle fine linjer, poser og mørke skygger rundt øynene, noe som du ellers ikke har mulighet til å behandle med andre behandlinger, som filler og injeksjon. Sunekos 200 kan brukes til alle hudtyper og hudområder, som f.eks. hals, bryst og hender. Kampanjepris: 1700,- 

Hva våre kunder sier

Referanser

Her kan du lese hva våre kunder sier. Vi setter stor pris på alle våre kunder og er bevilget over å få så mange gode tilbakemeldinger.

"Iram er utrolig dyktig i det hun driver med, og jeg føler meg alltid så trygg og godt tatt vare på under behandling!❤️ Her er jeg absolutt i riktige hender!"

Sara
5/5

"Iram er profesjonell og behagelig. Hos henne føler man seg virkelig velkommen. Hun er dyktig og utfører arbeid med meget god kvalitet. I tillegg møter hun deg med et smil og lytter til det du har å si. Jeg er svært godt fornøyd med behandlingen og anbefaler henne på det varmeste. Hilsen en fornøyd kunde. "

Tine
5/5

Lurer du på noe?

Ta kontakt med oss på tlf 66 80 35 29 eller epost post@follobeautyclinic.no. Vi svarer på det du måtte lure på.