ClickCease

Leppeforstørrelse – hva, hvorfor, og hvordan

De fleste vet instinktivt når noen har utført leppeforstørrelse: ofte viser media eksempler på at leppene har blitt unaturlig store og ikke passer med resten av ansiktet. Det er imidlertid også mulig å forsterke leppene uten at noen merker det, slik at det forbedrer utseendet ditt på en naturlig måte. I denne artikkelen vil vi snakke om hva leppeforstørrelse er, hvorfor så mange gjør det, og hvilke behandlingsmetoder som finnes.

Hva er leppeforstørrelse?

Enkelt og greit, så er leppeforstørrelse en kosmetisk prosedyre som lar deg øke volumet på leppene dine.

Hvem passer leppeforstørrelse for, og hva er fordelene?

For modne kvinner kan bruk av leppeinjeksjoner hjelpe deg med å eldes elegant. Når vi blir eldre, har huden vår en tendens til å produsere mindre kollagen, og dette er når du kanskje legger merke til at leppene dine ikke ser like fulle ut som de pleide å gjøre da du var i 20-årene. 

Eller du kan utvikle et «trist ansikt» – munnvikene dine kan begynne å synke, og gi inntrykk av at du føler deg dårlig. Til syvende og sist vil dette avhenge av aldringstypen du har: kvinner med «trøtt» type påvirkes mest av sunkne munnviker. 

Videre kan røykere oppleve at de utvikler «røykelinjer» – vertikale linjer over og under leppene. Disse vises som et resultat av at man former en stram trutmunn når man røyker. 

Heldigvis kan alle disse visuelle aldringstegnene minskes ved hjelp av leppeinjeksjoner. De er en av de mest effektive måtene å få deg til å se bedre ut store inngrep, og resultatene er umiddelbare. Etter injeksjon kan du oppleve noen blåmerker eller rødhet, men disse går vanligvis raskt over.

Tre behandlingsmetoder for leppeforstørrelse: fillers, injeksjoner, og moderne laserbehandling

Avhengig av dine personlige behov vil spesialisten din hjelpe deg med å velge metoden for leppeforstørrelse som passer best for deg. Fillings består vanligvis av hyaluronsyre, og kommer under en rekke merker, hvor den mest kjente er Jevederm®. Leppeinjeksjoner gir ikke et permanent resultat: mest sannsynlig må du komme tilbake til legekontoret for å friske opp filleren innimellom. Eventuelt er leppekirurgi et permanent alternativ. 

Follo Beauty Clinic tilbyr leppeforstørrelse og andre behandlinger som forsterker din naturlige skjønnhet. Kontakt oss for en gratis konsultasjon i dag.