ClickCease

Nucleadyn eller Profhilo under øynene?

Føler du at huden under øynene er slapp og livløs? En populær behandling mot dette er Profhilo som baserer seg på å tilføre fuktighet og elastisitet til huden, uten å bygge opp volum. Her på Follo Beauty Clinic tilbyr vi lignende behandling med Nucleadyn. På samme måte som Profhilo, er Nucleadyn under øynene en behandling som gir huden en oppstramming og masse fuktighet uten å bygge ekstra volum! Denne behandlingen er ypperlig for deg som vil gi huden en liten boost uten å endre på form og fasong. La oss se litt nærmere på hva som skiller de to behandlingene. 

Hva er profhilo? 

Profhilo er en injeksjon med hyaluronsyre. Hyaluronsyre er en naturlig forekommende substans i kroppen som bidrar til å opprettholde fuktighet og elastisitet i huden. Ved å injisere profhilo som har en høyere konsentrasjon av hyaluronsyre enn andre former for fillers, har dette derfor en svært god fuktgivende effekt. Dette er en super behandling om du er på utkikk etter ny glød til huden. 

Hva er nucleadyn? 

I forhold til Profhilo som baserer seg på hyaluronsyre, har ikke Nucleadyn hyaluronsyre, men fungerer som en ren bio-stimulant. En injeksjon av Nucleadyn® resulterer i en histologisk forandring av fibroblaster, osteoblaster, adipocytter og andre strukturer i vevet (biostrukturering i alle vevstyper som bein, muskel og fettvev). Den endrer strukturene fra fibroblaster til myofibroblaster, som er en fenotype mellom fibroblaster og glatte muskelceller – dvs. en modulering av fibroblastene. Behandlingen er kjent for å ha en svært god anti-aging effekt. 

Profhilo under øynene eller Nucleadyn? 

Både Profhilo og Nucleadyn er en biostimulerende behandling som baserer seg på å påvirke prosessen i aldrende vev. Sett opp mot Profhilo, har Nucleadyn en enda bedre anti-againg effekt, og en regenererende effekt i cellene. Profhilo på sin side vil kunne tilføre en enda større grad av glød og fuktighet til huden. 

Til behandling under øynene, er gjerne Nucleadyn det foretrukne alternativet. Dette fordi Nucleadyn ikke benytter hyaluronsyre slik som i Profhilo. Med det er det også omtrent ingen hevelse etter behandlingen. Er det snakk om filler uten volum, vil det gjerne være snakk om fine linjer og rynker. Sliter du med innsøkk, vil den riktige behandlingen heller være Tear Trough. 

Her på Follo Beauty Clinic kan vi tilby behandling med Nucleadyn under øynene. Våre behandlere har god erfaring med injeksjoner under øynene og gjør alltid sitt ytterste for at du skal kjenne på minimalt med ubehag under selve prosedyren. 

Hva hjelper Nucleadyn under øynene mot? 

Nycleadyn under øynene vil ikke kunne fjerne innsøkk og mørke ringer, men det kan være med på å redusere dette til en viss grad. Derimot vil det ha god effekt på: 

Nøytraliserer frie radikaler og oksidativt stress

Trigger og forbedrer vevsregenerering

Gjenoppretter hudtonen og elastisiteten

Øker lokal vaskularisering

Etter behandling med Nucleadyn under øynene

Etter behandlingen kan det hende du ser noen røde prikker etter nålestikkene, men disse forsvinner i løpet av kort tid. Nucleadyn under øynene injiseres i små doser, og gir et naturlig resultat. Rett etter injeksjon vil likevel huden kunne oppleves som boblete, men dette vil jevne seg ut av seg selv, eller så masseres det inn. 

Effekt 

For best mulig effekt er det anbefalt å gjennomføre behandlingen flere ganger. 2-4 ganger med 4-6 ukers mellomrom mellom hver behandling vil kunne gi et optimalt resultat. For et vedvarende resultat kan du gjennomføre vedlikeholdsbehandling 1-2 ganger i året etter endt behandling. Ettersom dette er en behandling som har en direkte effekt på dine celler, vil resultatet også kunne variere fra person til person. 

Hvem er Nucleadyn under øynene egnet for? 

Nucleadyn  behandling under øynene kan benyttes for både menn og kvinner som ønsker å stramme opp huden og tilføre mer fuktighet til øyepartiet. Behandlingen kan også kombineres med andre behandlinger for et enda tydeligere resultat! 

Som i mange andre tilfeller vil det være grupper som ikke er egnet for behandlingen. Gravide og ammende skal ikke gjennføre en Nucleadyn behandling, utenom det er det lite begrensninger for hvem som kan benytte seg av behandlingen. Det er verdt å merke seg at folk i alderen 23 eller yngre ikke vil ha behov for en slik behandling da de gjerne har en ung og fyldig hud som ikke har begynt å eldes enda.