ClickCease

Tear Trough filler pris

Tear Trough er en behandling som benytter filler til å behandle tap av volum, in søkk og mørke ringer under øynene. Poser, mørke ringer og et generelt trøttere utseende kommer gjerne av at huden er mindre fyldig og elastisk. Ved å utføre en tear trough behandling som benytter filler for å gjenopprette tapt volum, blir de mørke skyggene redusert og resultatet er et mer våkent blikk. 

Tear Trough filler pris

Prisen for en Tear Trough behandling vil variere, men er først og fremst basert på hvor stor dose som injiseres. Her på Follo Beauty Clinic tilbyr vi Tear Trough med filler fra pris 3300,-.

Mørke ringer under øynene er noe vi gjerne opplever mer av etter hvert som vi blir eldre. Når vi eldes reduseres også kroppens naturlige produksjon av hyaluronsyre, kollagen og elastin. Dette medfører at huden blir slappere og mister sin stramhet. Fillers som brukes til en Tear Trough behandling består av hyaluronsyre som finnes naturlig i kroppen fra før av. Det er derfor svært få eller ingen komplikasjoner med Tear Trough. 

Konsultasjon inkludert i prisen for Tear Trough

Noen ganger kan flere behandlinger være nødvendig for å oppnå ønsket resultat. Prisen kan derfor øke om du har behov for å gjennomføre flere behandlinger. Det kan også være andre faktorer som påvirker prisen, som konsultasjonsavgift, etterbehandling og eventuelle ekstra tjenester. Hos Follo Beauty Clinic har vi konsultasjonen inkludert i prisen. Hos oss får du derfor ingen overraskende kostnader knyttet til Tear Trough behandlingen, med mindre du ønsker å kombinere behandlingen med andre behandlinger. 

Bestill en time for tear trough med filler hos oss