ClickCease

Ansiktsløft med trådløft

Trådløft er en behandling som strammer huden fra innsiden og gir et løft. 

Nordyx tråder skrur tiden noen år tilbake ved hjelp av minimalt invasive metoder og med rask tilheling. Når huden eldes, faller bindevevet sammen slik at huden mister fasthet og volum. Resultatet blir først fine linjer og rynker, -senere dypere furer og hengende hud.  

 

Hvorfor velge PLACL tråd fra NORDYX

Nordyx  tråder  er en serie estetiske tråder i materialene PLACL og PDO, som skånsomt gir huden et lett løft. Alle Nordyx trådene har mothaker som gjør at tråden fester seg til vevet og gir et løft. Trådene blir liggende i huden omtrent et år eller mer, før de har løst seg opp i vevet. I løpet av denne tiden vil trådmaterialet og trådenes mothaker ha stimulert til ny produksjon av bindevevsproteinene kollagen og elastin slik at huden blir fastere. I tillegg oppnår man økt blodgjennomstrømming ved nydannelse av små kapillærer (neo-angiogenese ), og man får også økt dannelsen av naturlig hyaluronsyre.

Hvordan utføres behandlingen?

Teknikkene som brukes ved trådløft går ut på å tre en nål under huden, som enten har en tråd bundet til seg eller som har et hulrom hvor det allerede ligger en tråd i, og som blir liggende i vevet når nålen fjernes. Lokal bedøvelse blir alltid brukt. Vi jobber kun med butte nåler, så det blir minimal skade i vevet.

Tråden begynner å integreres i vevet etter en ukes tid, og er vanligvis helt integrert etter 1 måned. I tillegg til et løft rett etter behandlingen takket være de små krokene som er på trådene, begynner de positive vevsreaksjonene å bli synlig etter noen få uker. Fra 4-8 måneder etter behandlingen vil trådene ha påvirket huden slik at revitaliseringen synes. Full effekt oppnås fra 8-12 mnd etter behandlingen.

Bivirkninger/Komplikasjoner  

Behandlingene er uten bivirkninger, bortsett fra at man, som ved alle andre behandlinger hvor man går under huden, kan få blåmerker (hematom), ømhet og noe hevelse 1-2 uker. Man kan også i noen tilfeller føle små stikk under huden, men dette går over i løpet av noen får uker. Som regel kan man gå rett på jobb etter en slik behandling.

Etter behandlingen

Man skal sove på ryggen de første 3 dagene og heller ikke vaske håret på 3 dager etter behandling. Hard trening skal unngås de første 14 dager. Man skal være forsiktig med for mye mimikk og hard tygging den første uken. Ingen ansikts-massasje de første 4 uker. I og med at vi ikke fjerner hud, kan huden legge seg i små folder i området hvor man har trukket huden sammen. Dette kan vare i noen uker, men vanligvis er det mer eller mindre borte etter 14 dager. Ved eldre hud og mye løs hud, kan dette vare i opptil 4-8 uker – helt til huden har trukket seg sammen og tilpasset seg trådene og krokene.